2009. november 26., csütörtök

Megkezdődött...

Nem volt könnyű az út idáig. De eljutottam. A szükség hozta így. Számos eszközt megragadtam, hogy megtegyem amit megkövetel ez a kor. A kor, melyet már-már az Apokalipszis hajnalaként emlegetnek.
Az a kulturális-tudományos-erkölcsi hanyatlás,amely rányomja bélyegét az egész planétánkra, még csak a kezdet, nem az örvény alja, hanem még csak a teteje. A felszín.

Nem tudom mi lenne jobb: szorgos munkával felgyorsítani a süllyedést,hogy mihamarább újrakezdhessük, vagy harcolni, fékezni, késleltetni az összeomlást.

Magam részéről nem vehetem számításba az első "megoldást", egészen egyszerűen abból az okból kifolyólag, hogy nem tudok, és nem is akarok rombolni.

Bár tudom,hogy más hasonló gondolkodású embertársamhoz eleve vesztésre, pusztulásra vagyok ítélve, mégis fecske leszek - ha már 2010 a fecske éve lesz - és törekszem mihamarább nyarat csinálni.

Szeretném, ha ezen oldal, a mélyenszántó gondolatok "oázisa" lehetne.

Vélemények, és véleményütköztetések zaja, haragos billentyűcsapkodások csörgése legyen a zene, amit hallgatunk,miközben gondolkodunk és vitázunk a legkülönfélébb kérdésekről.

Megoldásokat kell találnunk, megoldásokat kell kidolgoznunk, ráadásul gyorsan. Ez a záloga, hogy civilizációnk jelentős átalakításokkal,de fennmaradhasson.

Ez szinte lehetetlen, nagy tehát a tét.

Előrébb az agarakkal! Megkezdődött a hajsza!

NÁ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése