2013. június 30., vasárnap

Statisztika


Olvasom az újságban, hogy a férfiak bizony hűtlenebbek a párkapcsolatukban, mint a nők. Majdnem 30 %-kal több férfi csalta meg a megkérdezettek szerint partnerét, mint nőtársa.



Kivételesen ezt nem brit tudósok állapították meg és igazából a százalékokban sem vagyok egészen biztos, hiszen már nem először olvasok hasonló összehasonlításokat, de mindegyiknek más eredménye volt, talán attól az egy ténytől eltekintve, hogy bizony a férfiak mocskos disznók, mert virágról virágra repkednek és beporozzák a ….


Szerintem itt álljunk meg, mielőtt meghirdetjük a soron következő keresztes hadjáratot a teremtés koronái ellen.

Csúnya, rossz fiúk! Ejnye! Hát szabad ilyet csinálni? Mert ugye, ha nézünk mondjuk 100 embert abból körülbelül 50-60-70(?) % már legalább egyszer félrelépett, persze csak ha férfi az illető, mert a nők erkölcsösebbek, közülük csupán 25-45 % volt csalfa legalább egyszer életében.

 

Hogy a megcsalatásnak milyen stádiumai vannak,mi tekinthető szexnek egyáltalán – lásd bővebben Clinton vs. Lewinski -  arról nem szól a fáma. Arról sem, hogy ezek a kapcsolatok hány évig tartottak, bár olyan jellegű kimutatás készült, hogy az idősek közül kevesebben hűtlenkednek.

De sajnos az idősek közül mást is kevesebben és kevesebbet.


Természetesen erre a számháborúra nem holmi erkölcsi tanítás felvezetése érdekében vetemedtem. Sokkal inkább arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy mennyire a statisztikák tompító hatása alatt állunk.

Ugyanis, ha a fenti példát valaki komolyan végiggondolja, arra a következtetésre fog jutni, hogy nem a férfiak romlottak, hanem a nők, mert ugyan a férfiak közül többen jártak már a tilosban halászni, de egy ilyen produkcióhoz minimum két fő kell. Ezek szerint vannak nők – a továbbiakban strichkurva – akik több férfival is közösültek már életük során stikában, máskülönben a statisztikai adat nem jöhet ki. Valakinek oda kellett tartania azt a bizonyost többször is. És valljuk be: egy cukorka elcsenése még lehet gyerekcsíny, de kifosztani az édességboltot, az már bűntény.


Nem kell mondanom, mindez csak elméleti felvetés, hiszen a nők, a szebbik nem, soha, de soha nem tenne ilyet, a nők rendesek, pedánsak sőt! Csak szuperlatívuszokban lehet róluk beszélni.


Az a csúnya statisztika, az a megrontója mindennek. És tényleg. Gondoljunk csak a választási esélyek latolgatására, a javuló baleseti statisztikára és a hírekre, amiben folyton halálos balesetekről számolnak be. Valaki nem mond igazat. 
Vagy, ha igen, akkor maga a statisztika tudománya egy vicc.  

De én nyugodt vagyok, hiszen tudom ez már a növekvő tendencia. Kiszámították a statisztikusok: Magyarország jobban teljesít.

Naná!

NÁ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése